TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE WEBSITE

INTEL COMP SRL, cu sediul in Zalau, Strada Dumbrava, nr. 35, bl. P39, scara A, et.1, ap.8, judetul Salaj,România, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J31/228/2006, cod unic de înregistrare 18513122,, nr. telefon: 0754305771 sau 0747351384, vă invită să luaţi la cunoştinţă menţiunile legale şi elementele legate de consultarea şi utilizarea site-ului https://auto2moto.ro. („Site-ul”).

Vanzator INTEL COMP SRL.

Client–orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Produse orice produs vandut pe Site, inclusiv produsele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului ca urmare a Comenzii plasate de Client.

Comanda – un document electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona Produse de pe Site astfel cum sunt individualizate in Comanda.

Cont sectiunea din Site care poate fi accesta introducand adresa de e-mail si o parola, si care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client si istoricul acestuia in Site (Comenzi, etc. ). Cientul se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Cosul meu sectiune din Cont care permite Clientului sa adauge Produse pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior;

Campanie actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Review o evaluare scrisa de catre destinatarul sau beneficiarul unui Produs ,evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a mentiona daca Produsul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producatorul sau furnizorul Produsului.

Tranzactie incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs de catre Vanzator Clientului, in numerar sau online, indiferent de modalitatea de livrare.

Comunicari Comerciale orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare

sau complementare cu cele pe care Clientul le-a achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, oferte personalizate prin profilarea Clientului, informatii referitoare la Produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Specificatii toate specificatiile si/sau descrierile Produselor asa cum sunt precizate in descrierea acestora din Site.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Client de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Clientului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail, etc) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor din Comanda. Daca Vanzatorul modifica cantitatea de Produse din Comanda va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata pentru Produsele nelivrate.

Pentru Comenzile ce urmeaza a fi ridicate direct de la punctul de lucru al Vanzatorului, , pretul Produselor este cel afisat pe Site.

Comenzile pe Site pot fi initiate de catre Clientii care au cont creat pe Site.

Contul pe Site se poate crea de catre Clientul persoana fizica, care trebuie sa aiba cel puțin 18 ani si sa creeze un cont, pe numele sau, pe Site. Clientul persoana juridica isi va crea contul pe numele reprezentantilor sai / pe numele persoanei juridice.

Prin efectuarea înregistrării și deschiderea unui cont pe site-ul https://auto2moto.ro, clientul este de acord cu Politica de Date Personale publicata pe Site și cu acesti Termeni și Conditii.

Adresa de email și numărul de telefon pe care le indică Clientul la momentul crearii contului său nu pot fi alocate altui cont .

Nu se acceptă furnizarea unei adrese de email, a unui număr de telefon sau a altor date de contact care nu aparțin Clientului. Clientul trebuie să asigure confidențialitatea datelor de autentificare, furnizarea acestora către alte persoane fiind interzisă. Cu ocazia crearii unui cont, Clientul:

  • trebuie să furnizeze date corecte și să își mențină profilul actualizat;

  • parola trebuie fie ținută secretă și schimbată în cazul unei utilizări nepermise sau a unei suspiciuni de acest fel;

  • trebuie să utilizeze serviciul în conformitate cu legea romana / europeana aplicabilă.

Orice interacțiune cu INTEL COMP SRL efectuată prin contul Clientului îi este atribuită Clientului. Acest lucru este valabil chiar dacă terții au efectuat tranzacții prin contul Clientului sau în cazul în care terții au avut acces la contul Clientului ca urmare a neîndeplinirii de catre Client a obligațiilor sale. Clientul este obligat informeze imediat INTEL COMP SRL despre utilizarea neautorizată a contului său și schimbe datele de autentificare în cazul în Care clientul are dovezi că acesta este utilizat de catre terți.

Clientul are dreptul de a inchide contul său, fără a oferi motive, prin utilizarea funcției

Dezactivare cont client”

In mod automat contul online va fi dezactivat dupa expirarea unei perioade de 3 ani de la ultima comandă a Clientului.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul se poate adresa INTEL COMP SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor dorite in cosul de cumparaturi. Un Produs adaugat in Cosul Meu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs in Cosul Meu neurmata de finalizarea Comenzii nu atrage dupa sine inregistrarea acelei Comenzi si nici rezervarea Produsului. Comercializarea online a Produselor are loc în sistem en-detail (comerț cu amănuntul), iar nu en-gros (comerț cu ridicata).

Prin finalizarea unei Comenzi, Clientul confirma ca datele furnizate de acesta, in Comanda si in contextul finalizarii acesteia, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului prin email, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta si fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, daca Clientul refuza sa achite valoarea Comenzii si/sau daca Clientul a furnizat date incomplete, neadevarate sau incorecte care fac imposibila livrarea Comenzii. De asemenea, Vanzatorul își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse afișate pe Site ca urmare a unor erori tehnice sau care,din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu), cu consecința restituirii întregii sume plătite de Client în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul, in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice.

Comenzile plasate in zilele lucratoare (luni-vineri), in timpul programului de functionare a INTEL COMP SRL vor fi prelucrate in termen de maxim 2 zile urmand apoi sa fie livrate catre Client. Comenzile plasate în zilele libere sau de sărbători legale, in care INTEL COMP SRL este inchisa vor fi prelucrate în ziua lucratoare urmatoare perioadei in care INTEL COMP SRL a fost inchisa.

Finalizarea de catre Client a Comenzii implica, acceptarea de catre acesta a obligaţiei de a face plata preţului Produselor şi a costurilor de livrare, despre al caror cuantum Clientul este informat înainte de confirmarea Comenzii.

Clientul poate renunta la Comanda inainte de a primi din partea Vanzatorului confirmarea acesteia, prin notificarea Vanzatorului prin email sau telefonic (apelul telefonic trebuie confirmat obligatoriu prin email).

In cazul unei comenzi preplatite efectuate de catre Client, acesta poate anula comanda pana la pregatirea comenzii de catre Vanzator, prin intermediul website-ului, accesand optiunea “Anuleaza Comanda” direct in contul sau de Client. Dupa ce comanda preplatita este pregatita, butonul “Anuleaza Comanda” din contul Clientului se dezactiveaza automat. Restituirea sumei catre Client se va efectua de catre Vanzator in termen de cel mult 14 zile de la primirea solicitatii de anulare. Restituirea sumei se va efectua, in contul din care plata a fost efectuata de catre Client.

LIVRAREA PRODUSELOR

3.22. Produsele sunt livrate la adresa indicata de Client in Comanda, prin curier sau prin firme de transport aflate in colaborare directa cu INTEL COMP SRL.. De asemenea, Comenzile pot fi preluate de catre Client direct de la punctul de lucru al INTEL COMP S.R.L. situat in judetul Salaj, localitatea Cehu-Silvaniei, str. Hododului, nr. 7B

In cazul in care produsele sunt livrate la adresa indicata de Client in Comanda, prin firme de curierat

(de exemplu DSC, Fan Courier, Sameday,Nemo), livrarea produselor se va face in sistem door-to-door.

Pentru produsele care sunt livrate prin firmele de transport aflate in colaborare directa cu INTEL COMP S.R.L., livrarea produselor se va face in regim de livrare EXPRES. Serviciile de livrare EXPRES presupun doar transportul mărfurilor de la magazin la adresa indicată si nu includ manipularea lor în vecinătatea autovehiculului sau pana la uşa clientului.

Livrarea produselor prin firme de curierat sau prin firme de transport se stabileste de catre sistemul informatic gestionat INTEL COMP S.R.L., in functie de anumite criterii, cum ar fi marfa care obiectul Comenzii plasate de catre dvs. »

3.23. Produsele sunt livrate de curier doar pe teritoriul Romaniei, indiferent de sistemul de livrare ales de Client, si doar in limita stocului disponibil.

3.24. Termenul de livrare a Comenzii este de cel mult 5 de zile calendaristice incepand cu ziua urmatoare predarii produselor de catre Vanzator catre curier sau catre firma de transport.

Termenul estimat de livrare care apare la momentul plasarii Comenzii de catre dvs. este un termen pur orientativ. Termenul efectiv de livrare poate varia in functie de volumul comenzilor care sunt in asteptare la momentul plasarii comenzii de catre dvs

3.25. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica modalitatile de livrare a Comenzilor sau de a adauga noi modalitati de livrare.

3.26. Costurile de livrare sunt suportate integral de catre Client si sunt evidentiate separat in sectiunea Cosul Meu şi în Comandă. INTEL COMP SRLpoate decide ca, costurile de livrare sa fie suportate, integral sau partial, de catre INTEL COMP SRL., in anumite conditii comerciale stabilite de aceasta, caz in care aceste aspecte vor fi anuntate pe Site sau in magazine.

FACTURARE – PLATA

3.27. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate pe Site si in fiecare Comanda si includ TVA si alte taxe aplicabile. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

3.28. Pentru Comenzile pentru care Clientul opteaza pentru livrare in sistemul Rezerva si Ridica, pretul Produselor va fi cel afisat pe Site pentru magazinul din care se ridica Comanda de catre Client. Pentru Comenzile pentru care Clientul opteaza pentru livrare in sistem door-to-door, pretul Produselor este cel afisat pe Site. Este posibil sa existe diferente intre pretul afisat online pentru livrare door-to-door si pretul afisat online pentru livrare Rezerva si Ridica / pretul aplicabil in magazine, in functie de politica comerciala a Vanzatorului.

3.29. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii care contine Produse si/sau

Servicii precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, in coletul in care livreaza Produsele.

3.30. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

3.31. Clientul va avea in Contul său evidenţa facturilor emise de Vanzator, putându-le salva şi arhiva la rândul său in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

3.32. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile si in format electronic prin adaugarea acestora de catre Vanzator in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

3.33. Plata facturilor se va putea face:

Online prin card bancar sau numerar catre curier in cazul livrarilor la domiciliu;

– Online prin ordin de plata sau in numerar in cazul ridicarii produselor de la punctul de lucru al INTEL COMP SRL

In cazul platilor online, atat prin cardul personal cat si prin cardul de business, plata se va efectua in aceleasi conditii de siguranta deplina ca si în cazul tranzactiilor realizate la bancomat sau in magazine prin plata la POS. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron.

DREPTUL DE RETRAGERE

3.34. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Termenul de retractare incepe sa curga, conform OUG nr.

34/2014 in:

ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a Produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:

(i) în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;

(ii) în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;

(iii) în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs.

3.35. In cazul in care Clientul exercita dreptul sau legal de retragere, acesta va completa formularul de retur disponibil online pe Site si va trimite Produsul /Produsele catre Vanzator in termen de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere. Clientul poate exercita dreptul sau legal de retragere si transmitand un email (la adresa: contact@auto2moto.ro) sau comunicand aceasta decizie a sa telefonic, catre Vanzator. Produsul / Produsele vor fi returnate in aceeasi forma / componenta in care au fost primite, impreuna cu toate accesoriile lor si ambalate astfel cum au fost ambalate initial.

3.36. Daca Clientul exercita corespunzator dreptul sau de retragere, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata online sau in numerar, la alegerea Cumparatorului (daca Cumparatorul opteaza pentru rambursare in numerar, acesta trebuie sa se prezinte in la punctul de lucru al INTEL COMP SRL

3.37. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care Vanzatorul nu a preluat Produsele el insusi sau prin curierul său (se va lua data cea mai recenta).

3.38. Daca Produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut sau nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Produsul este deteriorat), Vanzatorul are dreptul de a solicita o suma de bani necesara pentru readucerea Produsului in stadiul initial, dupa caz sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Clientului, Produsul poate fi reexpediat catre acesta din urma, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Client. Aceasta sumă se retine de Vanzator din pretul Produselor care trebuie restituit Clientului si se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit de Client.

Contravaloarea sumei care se retine din pretul Produsului va fi comunicata Clientului dupa receptionarea Produselor returnate.

3.39. Vanzatorul poate subcontracta in mod liber serviciul de livrare a Comenzilor oricarui tert, ales de catre Vanzator, fara a fi necesara informarea Cumparatorului. Produsele vor fi livrate exclusiv in Romania.

3.40. Produsul care face obiectul unei Comenzi poate fi returnat fie prin trimiterea Produsului catre punctul de lucru al INTEL COMP SRL, prin curier ales de catre Client, fie prin predarea acestuia de catre Client direct la punctul de lucru al INTEL COMP SRL, costul transportului in ambele situatii, fiind suportat exclusiv de catre Client.

REVIEW

3.41. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.42. Dupa achizitionarea unui Produs, Clientului i se va putea solicita inscrierea unui Review legat de Produsul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Client in Cont, pentru a permite Vanzatorului dezvoltarea gamei de produse.

INCETARE VANZARE ONLINE

3.43. Vanzatorul are dreptul, în orice moment, modifice, suspende sau înceteze comercializarea online a Produselor și / sau Serviciilor, parțial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă. Comenzile valabil confirmate de către Vanzator, anterior operațiunilor de modificare, suspendare sau încetare dispuse, vor fi în mod corespunzător executate de Vanzator.

4. Comunicari Comerciale

4.1. Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru comunicarile comerciale, dupa cum urmeaza:

prin modificarea setarilor din Cont la sectiunea “Profilul Meu /Abonare Newsletter”;

prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la

Vanzator.

5. RETUR

5.1. Returul Produselor care fac obiectul Comenzilor, pentru motive de neconformitate si/sau in temeiul Regulamentului de retur, se face de catre Client, in conditiile specificate in legislatia romana in vigoare (in caz de neconformitate produs) respectiv in Regulamentul de Retur (in caz de retur al unui produs care nu este neconform), la punctul de lucru al INTEL COMP SRL

6. GARANTII

6.1. Toate Produsele comercializate de catre Vanzator beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

9. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

9.1. INTEL COMP SRLse angajează ia toate măsurile rezonabile pe care le are la dispoziţie pentru a păstra confidenţialitatea datelor personale puse la dispozitie de Clienti.

9.2 Furnizarea datelor personale de către Client este voluntară, dar necesara pentru crearea Contului, utilizarea anumitor Servicii Electronice, transmiterea de oferte, promotii, reduceri, stiri operationale si pentru încheierea Contractului de Vânzare.

Mai multe informații despre Politica noastră de protectia a datelor personale, puteti afla accesand urmatorul link: 

https://auto2moto.ro/politica-privind-confidentialitatea-si-protectia-datelor-cu-caracter-personal/

10. LEGISLAŢIA APLICABILĂ ŞI COMPETENŢA

10.1. Acesti Termeni şi Conditii sunt supusi legislaţiei române. În caz de litigiu şi în lipsa unui acord amiabil între Vânzător şi Client / Clienţi, soluţionarea cazului revine instanţelor competente din Romania.

11. FORTA MAJORA

11.1. Nici una din parti (Vanzatorul / Clienti) nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

11.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

12. RĂSPUNDERE

12.1. Vanzatorul nu este responsabil pentru situațiile în care Site-ul nu functionează sau funcționează necorespunzător ori parţial, ori pentru situaţiile în care contul / cardul a fost pierdut, furat sau nu functionează temporar.

13. MODIFICĂRILE TERMENILOR SI CONDIȚIILOR

13.1. Vânzătorul poate modifica in orice moment acesti Termenii si Condiții de utilizare website. Versiunea în vigoare a acestora va fi disponibilă permanent, pe site-ul www.auto2moto.ro.

13.2. În cazul în care Clientul nu se opune, în scris (utilizând formularul de contact disponibil pe Site), aplicării noilor Termeni și Condiții de utilizare website în termen de 2 săptămâni de la publicarea versiunii modificate pe site-ul www.auto2moto.ro, se va considera modificările aduse Termenilor si Condițiilor de utilizare website sunt acceptate si sunt aplicabile Clientului de la data afisarii pe Site.

13.3. În cazul în care Clientul se opune, în scris (utilizând formularul de contact disponibil pe Site), modificărilor mai susmenţionate, Clientul are dreptul de a inchide contul său, in caz contrar Vânzătorul are libertatea de a invalida contul .

13.4. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

13.5. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile de utilizare website in versiunea disponibila pe Site la data crearii Contului si/sau utilizarii Site-ului si/sau la data plasarii Comenzii.

Redactat la data de 20.10.2022

x